Mogelijk gemaakt door Google TranslateTranslate
Tekst en bestanden - Huishoudelijk regelement bed en breakfast

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

B&B Antonius Hoeve

Klik hier voor download.

  1. Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst kunt u inchecken vanaf 15:00 en voor 18:00. Latere incheck is alleen mogelijk in overleg. Mocht u (veel) later of vroeger dan de afgesproken inchecktijd aankomen, dan kan het zijn dat er niemand aanwezig is om u te ontvangen.

Bij eventuele verwachte aankomst buiten de reguliere inchecktijden kunnen wij zorgen dat u wel naar binnen kunt door het gebruik van een sleutelkluis met code. Dit zal wel minimaal een dag van tevoren afgestemd dienen te worden.

U kunt op de dag van inchecken vanaf 15.00 uur over uw kamer beschikken.

Op de dag van vertrek dient u voor 11:00 uit te checken om extra kosten te voorkomen. U dient uw kamer voor 11.00 uur te verlaten en met onbeschadigd compleet inventaris netjes achter te laten.  

Alleen in overleg kan van bovengenoemde tijden afgeweken worden.

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

  1. Ontbijt

Het ontbijt wordt in overleg tussen 7.00 en 10.00 uur geserveerd in de recreatieruimte.

Bij mooi weer bestaat de mogelijkheid om het ontbijt op het terras te gebruiken.

Ontbijt voor 7 uur is mogelijk maar kan dan een ontbijtpakket zijn, welke de avond ervoor is klaargezet.

  1. Minibar

In de toegangsruimte van de B&B bevindt zich een glasdeurkoelkast en een kleine vriezer. Hierin staan alcoholische en niet-alcoholische dranken en ook ijsjes. Diverse rode wijnen staan op de vriezer. In de gezamenlijke ontbijtruimte staan in de kast snacks (repen, chips, nootjes etc).

U kunt gebruik maken van de minibar (zelf-service) waarbij u uw verbruik kunt noteren op een formulier wat op de vriezer ligt. Gebruik een formulier per kamer tijdens uw verblijf. Gebruik van de minibar is niet gratis. Actuele prijslijst hangt aan de muur boven de kleine vriezer. U kunt bij uitchecken uw minibar verbruik afrekenen.

De minibar is een extra service naar onze gasten toe. We vragen uw begrip dat wij geen grote voorraden aanhouden en dat items soms op zijn. Is er iets op of treft u geen formulier aan, dan horen wij dit graag.

  1. Uw verblijf

Geluidsoverlast, met name tussen 22.00 en 07.00 uur, dient te worden voorkomen. De andere gasten zullen uw inachtneming van de nachtrust waarderen.

Gebruik door derden van het verblijf is niet toegestaan. Bezoekers mogen niet zonder toestemming van de beheerder overnachten in de B&B.

Voertuigen kunnen geparkeerd worden op de aangegeven parkeerplaatsen op het eigen terrein van de B&B.

Huisdieren zijn niet toegestaan in B&B Antonius Hoeve.

Roken is binnen niet toegestaan in B&B Antonius Hoeve. Buiten kunt u wel roken. Wel vragen wij u rekening te houden met de andere gasten als deze buiten zijn. Ook wat betreft brandgevaar (Hier wordt strikt op toegezien) vragen wij uw voorzichtigheid. U bent op een boerderij. Let op waar u uw sigaret of sigaar uitmaakt of laat ze niet onachtzaam vallen. Doof uw sigaret of sigaar in daarvoor bestemde asbakken.

Wandelen op het terrein van B&B Antonius Hoeve is toegestaan. Gasten zijn zelf verantwoordelijk voor het betreden van het terrein. Klim niet over afrastering, hagen, hekken en poorten maar gebruik de doorgangen en poorten. Laat poorten achter zoals u ze aantreft: gesloten of open.

Respecteer de kampeerplaatsen van de campinggasten. Loop daar niet op als deze kampeerplaatsen in gebruik zijn. Respecteer onze privacy rondom onze woning. Ga niet voorbij de afscheidingen en markeringen in voor- en achtertuin bij onze woning.

De veiligheid van eventueel een klein kind dient door de ouders of begeleiders gewaarborgd te zijn. Denk hierbij dan aan de trampoline, (huis)dieren, schrikdraad, open water zoals sloten en vijver, verkeer zoals auto’s, trekkers, grasmaaier, omliggende autowegen, fietspaden et cetera.

De dierenweides en het terrein rondom de vijver zijn voorzien van schrikdraad. Bij aanraken kunt u een elektrische schok krijgen.

De vijver op het terrein is diep en heeft deels steile oevers. Er is geen toezicht door de beheerder op deze vijver. Betreden van het terrein rondom de vijver en de vijver zelf, is onder uw eigen verantwoordelijkheid en voor eigen risico. De kwaliteit van het water in de vijver wordt niet gegarandeerd.

Gelieve de dieren niet te voeren. In overleg met de beheerder kunt u de dieren voeren. Wat voor ons veilig en gezond eten is, kan voor de dieren gevaarlijk zijn.

Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende zaken van de eigenaren dienen door de gasten onmiddellijk te worden gemeld en te worden vergoed.

  1. Duurzaamheid

Antonius hoeve is een kleinschalig bedrijf die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo willen wij een bijdrage leveren aan een schoner milieu. Door minder energie te verbruiken (nadruk op LED en andere hoog rendement verlichting, gebruik van hoog rendement apparatuur) komen er minder schadelijke stoffen (CO2, NOX) in het milieu.

U kunt daar ook aan bijdragen door de verwarming bewuster te gebruiken, niet onnodig deuren en ramen open te laten staan, bewust met warm water om te gaan, afval te scheiden en bedachtzaam te zijn hoe vaak u handdoeken en beddengoed wil laten wassen.

Afval kan in de juiste (glas, plastic, papier, restafval) vuilnisbak worden gedeponeerd. We houden de B&B en het terrein graag schoon en netjes.

B&B Antonius Hoeve heeft een duurzaam milieuvriendelijk warmtesysteem, waarbij zonnecollectoren, een hout gestookte CV-haard en een aardwarmtepomp gecombineerd zijn.  De Warmtepomp maakt van water uit de aardbron, bruikbaar warm water van max. 60°C. De aardbron wordt gedurende de zomer opgewarmd door de restwarmte van de zonnepanelen en de vloerkoeling. De warmte uit de warmtepomp, CV-haard en zonnecollectoren wordt gebruikt voor zowel de vloerverwarming als tapwatervoorziening. Op warme dagen met veel zonneschijn kan het warm tapwater 80°C halen. Pas dan op met hoe u uw warmwater instelt bij de tapkranen.

Op warme dagen in de zomer wordt het koele water uit de grondbron door de vloerverwarming gestuurd om zo op een milieu verantwoorde wijze de ruimtes passief te koelen. 

Daarnaast ligt er een fotovoltaïsch (PV) systeem van 25KWp op het dak van de B&B. De opbrengst hiervan maakt dat we vrijwel energieneutraal zijn.

  1. In geval van nood

In de toegangsruimte van de B&B is er een EHBO doos en een pleister dispenser.

De aanwezigheid van verdachte personen graag altijd direct melden bij de beheerder. Sluit u uw kamerdeur en de toegangsdeuren van de accommodatie telkens goed af om ongewenst bezoek te voorkomen.

Rook/brand:

In elke kamer is er een hitte/rookdetector die gekoppeld is in een systeem. Op de overloop direct boven aan de trap, bevinden zich 2 brandblussers. Misbruik van brand/blusmiddelen dan wel het onklaar maken van de rookmelder is niet toegestaan en kan levensgevaarlijk zijn.

Gaat het brandalarm af of u ontdekt een (beginnende) brand of rook:

  • Bent u in de kamer: Ga naar de trap en ga direct naar buiten. Sla alarm. Verzamel achter het woonhuis.
  • Bent u in de recreatieruimte: Dan kunt u via het portaal direct naar buiten. Sla alarm en verzamel achter het huis.
  • Probeer een (beginnende) brand alleen te blussen als u bekend bent met brandblusmiddelen en in staat bent om deze veilig toe te passen.

Gebruik bij vlam in de pan een branddeken, nooit water. Naast het fornuis, aan de muur, in de recreatieruimte hangt een blusdeken.

Huisartsenpost: Boerhaavelaan 21, 4708 AE Roosendaal 0165-530200

Apotheek: Service Apotheek Oudenbosch Jan Gielenplein 4 4731 HL Oudenbosch 0165-336363

Politie: 0900-8844

Noodnummer voor arts/politie/brandweer: 112

Wij zijn bereikbaar op:

Stephanie 06-24514966

André 06-21266072.

Antonius Hoeve logo
Antonius Hoeve
Geen bestanden gevonden.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Doorzoek de website

Wat zeggen onze bezoekers

Onze reviews

9 /10
qoute qoute

Voortreffelijk, een camping in wording maar dat wordt er ook een Vriendelijke mensen die hun hart...

reviewicon

Voortreffelijk, een camping in wording maar dat wordt er ook een

21-08-2023

Camping

10 /10
qoute qoute

Thank you for this lovely stay, we had a great time and we loved our room.

reviewicon

Thank you for this lovely stay

08-08-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Super locatie!!

reviewicon

Super locatie!!

10-07-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Hallo,Wat hebben jullie een "top" B&B!!Met super ingerichte kamers en bedden, we hebben...

reviewicon

Wat hebben jullie een "top" B&B!!

11-07-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Wat een fijne B & B. Zeer gastvrije ontvangst, prachtige kamer met een prima bed. Superschoon,...

reviewicon

Wat een fijne B & B.

12-09-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Goede ontvangst, mooie kamer en heel goed ontbijt. Ook de omgeving is keurig verzorgd en rustig. We...

reviewicon

Goede ontvangst

13-09-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Geweldig! Mooie kamer van alle gemakken voorzien en heerlijk geslapen in het comfortabele bed....

reviewicon

Geweldig!

23-09-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Supermooie locatie. Het zag er allemaal prima uit tot in de details. Het ontbijt en de kamer was...

reviewicon

We werden heel gastvrij ontvangen.

28-09-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Prima! Zeer vriendelijk. Fijne, schone kamers en uitstekend ontbijt

reviewicon

Prima!

21-10-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Heel plezierige ontvangst en verblijf. De kamer en badkamer zijn prima. Het ontbijt overheerlijk....

reviewicon

Heel plezierige ontvangst en verblijf.

03-11-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Uitstekend verblijf. Alles nieuw, fris en schoon en zeer compleet. Erg aardige gastvrouw en heer,...

reviewicon

Uitstekend verblijf.

06-11-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Prima, Heel schoon, uitgebreid ontbijt, vriendelijke ontvangst. Alles wat nodig is is aanwezig

reviewicon

Alles wat nodig is is aanwezig

01-11-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

We hebben één nacht in de Antoniushoeve doorgebracht. Deze B &B ligt op een rustige plek in het...

reviewicon

Wij zouden deze B & B zeker nog een keer uitkiezen.

11-11-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Geweldige locatie even buiten Oudenbosch. Vriendelijke ontvangst door eigenaar. Kamers en ontbijt...

reviewicon

Geweldige locatie even buiten Oudenbosch.

02-02-2024

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Wij hebben een super verblijf in de B&B gehad! Alles was super schoon. Erg fijn geslapen op een...

reviewicon

Wij hebben een super verblijf in de B&B gehad!

16-02-2024

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Uitstekend

reviewicon

Uitstekend

16-03-2024

Bed & Breakfast

8.5 /10
qoute qoute

Vriendelijke ontvangst, goede kamer en heerlijk ontbijt

reviewicon

Vriendelijke ontvangst

18-03-2024

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Heerlijke plek voor vrienden en familiebezoek en het regelen van zaken. De B&B is heel gastvrij,...

reviewicon

landelijk, rustig, schoon

29-03-2024

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Het is een hele mooie camping. We hebben heel erg genoten. En komen volgend jaar weer terug.

reviewicon

Het is een hele mooie camping.

08-05-2024

Camping

10 /10
qoute qoute

zeer goed ontvangen. ruime camperplaats alle voorzieningen in orde. douche bij de camperplaats....

reviewicon

ruime camperplaats alle voorzieningen in orde

10-05-2024

Camping

9.5 /10
qoute qoute

Een heerlijk verblijf gehad, hartelijke ontvangst en heerlijke cappuccino gedronken met naar keuze...

reviewicon

Dankjewel voor de gastvrijheid!!

08-06-2024

Bed & Breakfast

8.5 /10
qoute qoute

Wij hebben erg genoten van het verblijf in de B&B, in de avond nog gewandeld op het terrein en bij...

reviewicon

Wij hebben erg genoten

01-07-2024

Bed & Breakfast