Mogelijk gemaakt door Google TranslateTranslate
Tekst en bestanden - Huishoudelijk regelement bed en breakfast

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

B&B Antonius Hoeve

Klik hier voor download.

  1. Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst kunt u inchecken vanaf 15:00 en voor 18:00. Latere incheck is alleen mogelijk in overleg. Mocht u (veel) later of vroeger dan de afgesproken inchecktijd aankomen, dan kan het zijn dat er niemand aanwezig is om u te ontvangen.

Bij eventuele verwachte aankomst buiten de reguliere inchecktijden kunnen wij zorgen dat u wel naar binnen kunt door het gebruik van een sleutelkluis met code. Dit zal wel minimaal een dag van tevoren afgestemd dienen te worden.

U kunt op de dag van inchecken vanaf 15.00 uur over uw kamer beschikken.

Op de dag van vertrek dient u voor 11:00 uit te checken om extra kosten te voorkomen. U dient uw kamer voor 11.00 uur te verlaten en met onbeschadigd compleet inventaris netjes achter te laten.  

Alleen in overleg kan van bovengenoemde tijden afgeweken worden.

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

  1. Ontbijt

Het ontbijt wordt in overleg tussen 7.00 en 10.00 uur geserveerd in de recreatieruimte.

Bij mooi weer bestaat de mogelijkheid om het ontbijt op het terras te gebruiken.

Ontbijt voor 7 uur is mogelijk maar kan dan een ontbijtpakket zijn, welke de avond ervoor is klaargezet.

  1. Minibar

In de toegangsruimte van de B&B bevindt zich een glasdeurkoelkast en een kleine vriezer. Hierin staan alcoholische en niet-alcoholische dranken en ook ijsjes. Diverse rode wijnen staan op de vriezer. In de gezamenlijke ontbijtruimte staan in de kast snacks (repen, chips, nootjes etc).

U kunt gebruik maken van de minibar (zelf-service) waarbij u uw verbruik kunt noteren op een formulier wat op de vriezer ligt. Gebruik een formulier per kamer tijdens uw verblijf. Gebruik van de minibar is niet gratis. Actuele prijslijst hangt aan de muur boven de kleine vriezer. U kunt bij uitchecken uw minibar verbruik afrekenen.

De minibar is een extra service naar onze gasten toe. We vragen uw begrip dat wij geen grote voorraden aanhouden en dat items soms op zijn. Is er iets op of treft u geen formulier aan, dan horen wij dit graag.

  1. Uw verblijf

Geluidsoverlast, met name tussen 22.00 en 07.00 uur, dient te worden voorkomen. De andere gasten zullen uw inachtneming van de nachtrust waarderen.

Gebruik door derden van het verblijf is niet toegestaan. Bezoekers mogen niet zonder toestemming van de beheerder overnachten in de B&B.

Voertuigen kunnen geparkeerd worden op de aangegeven parkeerplaatsen op het eigen terrein van de B&B.

Huisdieren zijn niet toegestaan in B&B Antonius Hoeve.

Roken is binnen niet toegestaan in B&B Antonius Hoeve. Buiten kunt u wel roken. Wel vragen wij u rekening te houden met de andere gasten als deze buiten zijn. Ook wat betreft brandgevaar (Hier wordt strikt op toegezien) vragen wij uw voorzichtigheid. U bent op een boerderij. Let op waar u uw sigaret of sigaar uitmaakt of laat ze niet onachtzaam vallen. Doof uw sigaret of sigaar in daarvoor bestemde asbakken.

Wandelen op het terrein van B&B Antonius Hoeve is toegestaan. Gasten zijn zelf verantwoordelijk voor het betreden van het terrein. Klim niet over afrastering, hagen, hekken en poorten maar gebruik de doorgangen en poorten. Laat poorten achter zoals u ze aantreft: gesloten of open.

Respecteer de kampeerplaatsen van de campinggasten. Loop daar niet op als deze kampeerplaatsen in gebruik zijn. Respecteer onze privacy rondom onze woning. Ga niet voorbij de afscheidingen en markeringen in voor- en achtertuin bij onze woning.

De veiligheid van eventueel een klein kind dient door de ouders of begeleiders gewaarborgd te zijn. Denk hierbij dan aan de trampoline, (huis)dieren, schrikdraad, open water zoals sloten en vijver, verkeer zoals auto’s, trekkers, grasmaaier, omliggende autowegen, fietspaden et cetera.

De dierenweides en het terrein rondom de vijver zijn voorzien van schrikdraad. Bij aanraken kunt u een elektrische schok krijgen.

De vijver op het terrein is diep en heeft deels steile oevers. Er is geen toezicht door de beheerder op deze vijver. Betreden van het terrein rondom de vijver en de vijver zelf, is onder uw eigen verantwoordelijkheid en voor eigen risico. De kwaliteit van het water in de vijver wordt niet gegarandeerd.

Gelieve de dieren niet te voeren. In overleg met de beheerder kunt u de dieren voeren. Wat voor ons veilig en gezond eten is, kan voor de dieren gevaarlijk zijn.

Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende zaken van de eigenaren dienen door de gasten onmiddellijk te worden gemeld en te worden vergoed.

  1. Duurzaamheid

Antonius hoeve is een kleinschalig bedrijf die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo willen wij een bijdrage leveren aan een schoner milieu. Door minder energie te verbruiken (nadruk op LED en andere hoog rendement verlichting, gebruik van hoog rendement apparatuur) komen er minder schadelijke stoffen (CO2, NOX) in het milieu.

U kunt daar ook aan bijdragen door de verwarming bewuster te gebruiken, niet onnodig deuren en ramen open te laten staan, bewust met warm water om te gaan, afval te scheiden en bedachtzaam te zijn hoe vaak u handdoeken en beddengoed wil laten wassen.

Afval kan in de juiste (glas, plastic, papier, restafval) vuilnisbak worden gedeponeerd. We houden de B&B en het terrein graag schoon en netjes.

B&B Antonius Hoeve heeft een duurzaam milieuvriendelijk warmtesysteem, waarbij zonnecollectoren, een hout gestookte CV-haard en een aardwarmtepomp gecombineerd zijn.  De Warmtepomp maakt van water uit de aardbron, bruikbaar warm water van max. 60°C. De aardbron wordt gedurende de zomer opgewarmd door de restwarmte van de zonnepanelen en de vloerkoeling. De warmte uit de warmtepomp, CV-haard en zonnecollectoren wordt gebruikt voor zowel de vloerverwarming als tapwatervoorziening. Op warme dagen met veel zonneschijn kan het warm tapwater 80°C halen. Pas dan op met hoe u uw warmwater instelt bij de tapkranen.

Op warme dagen in de zomer wordt het koele water uit de grondbron door de vloerverwarming gestuurd om zo op een milieu verantwoorde wijze de ruimtes passief te koelen. 

Daarnaast ligt er een fotovoltaïsch (PV) systeem van 25KWp op het dak van de B&B. De opbrengst hiervan maakt dat we vrijwel energieneutraal zijn.

  1. In geval van nood

In de toegangsruimte van de B&B is er een EHBO doos en een pleister dispenser.

De aanwezigheid van verdachte personen graag altijd direct melden bij de beheerder. Sluit u uw kamerdeur en de toegangsdeuren van de accommodatie telkens goed af om ongewenst bezoek te voorkomen.

Rook/brand:

In elke kamer is er een hitte/rookdetector die gekoppeld is in een systeem. Op de overloop direct boven aan de trap, bevinden zich 2 brandblussers. Misbruik van brand/blusmiddelen dan wel het onklaar maken van de rookmelder is niet toegestaan en kan levensgevaarlijk zijn.

Gaat het brandalarm af of u ontdekt een (beginnende) brand of rook:

  • Bent u in de kamer: Ga naar de trap en ga direct naar buiten. Sla alarm. Verzamel achter het woonhuis.
  • Bent u in de recreatieruimte: Dan kunt u via het portaal direct naar buiten. Sla alarm en verzamel achter het huis.
  • Probeer een (beginnende) brand alleen te blussen als u bekend bent met brandblusmiddelen en in staat bent om deze veilig toe te passen.

Gebruik bij vlam in de pan een branddeken, nooit water. Naast het fornuis, aan de muur, in de recreatieruimte hangt een blusdeken.

Huisartsenpost: Boerhaavelaan 21, 4708 AE Roosendaal 0165-530200

Apotheek: Service Apotheek Oudenbosch Jan Gielenplein 4 4731 HL Oudenbosch 0165-336363

Politie: 0900-8844

Noodnummer voor arts/politie/brandweer: 112

Wij zijn bereikbaar op:

Stephanie 06-24514966

André 06-21266072.

Antonius Hoeve logo
Antonius Hoeve

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Doorzoek de website

Wat zeggen onze bezoekers

Onze reviews

10 /10
qoute qoute

Uitstekend! 3 overnachtingen. Mooie (bad)kamer. Top ontbijt. Zal zeker terugkomen.

reviewicon

Uitstekend!

26-01-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Het was een prima verblijf! Mooie kamer, heerlijk bed en fijne badkamer met regendouche! Uitgebreid...

reviewicon

Het was een prima verblijf!

10-03-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Wat een mooie plek! Vriendelijke ontvangst en mooie kamers met landelijk uitzicht, op loopafstand...

reviewicon

Wat een mooie plek!

17-03-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Zeer goed verblijf. Vriendelijke ontvangst. Prima kamer met dito badkamer. Bij het ontbijt meer dan...

reviewicon

Zeer goed verblijf.

01-04-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Heel prettig verblijf. Eigenaren heel vriendelijk, uitstekend ontbijt.

reviewicon

Heel prettig verblijf.

29-04-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Lekker geslapen. Ziet er heel netjes en schoon uit. Zeker een plek om aan te raden! Prima verzorgt...

reviewicon

Zeker een plek om aan te raden!

29-04-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Het is een super b en b. we hebben nog niet zo'n adres gehad. alles was in de puntjes verzorgd en...

reviewicon

Het is een super b en b.

06-05-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Mooie omgeving. Locatie perfect. Kamer zeer gezellig. We komen zeker een keer terug

reviewicon

Mooie omgeving

06-05-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Prima kamer, hartelijk ontvangst en een lekker ontbijt

reviewicon

Prima kamer

20-05-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Prima! Zeer vriendelijke ontvangst. Hele mooie ruime plek en niet duur.

reviewicon

Zeer vriendelijke ontvangst

20-05-2023

Camping

8 /10
qoute qoute

Wij werden gastvrij ontvangen. De camping is ruim, mooi aangelegd en nog heel jong.

reviewicon

We hebben enorm genoten

01-04-2023

Camping

9.5 /10
qoute qoute

Wij hebben met onze familie een prachtweekend gehad in de Antonius Hoeve.

reviewicon

Prachtweekend gehad

26-05-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Fijne rustige camping. Met aandacht is het terrein aangelegd met mooie diversiteit in de...

reviewicon

Fijne rustige camping

20-05-2023

Camping

9 /10
qoute qoute

Als een warm bad. We werden verwelkomt door de gastvrouw, De kamer zag er uit alsof deze pas nieuw...

reviewicon

Als een warm bad.

03-06-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Absolute aanraden voor dagjesmensen als mensen die voor werk ergens willen verblijven. - Rustig en...

reviewicon

Super.

07-06-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Fantastische kamer, rust en met een heerlijke douche! Genoten van het ontbijt, Dank!

reviewicon

Fantastische kamer

10-06-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Freundlicher Empfang. Saubers Zimmer, bequemes Bett , schönes Bad . Klasse Frühstück, haben morgens...

reviewicon

Freundlicher Empfang

16-06-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Het was fijn, mooie nette ruime kamer. Het ontbijt was erg goed verzorgd!

reviewicon

Het was fijn

17-06-2023

Bed & Breakfast

8.5 /10
qoute qoute

Prima verblijf. Ruime plaatsen. Mooi aangelegd. Alle faciliteiten als water, stroom en afvoer op de...

reviewicon

Prima verblijf.

26-06-2023

Camping

9.5 /10
qoute qoute

Ik werd gastvrij ontvangen. Heb heerlijk geslapen. Super ontbijt. Als ik weer in Oudenbosch kom,...

reviewicon

Gastvrij ontvangen

13-07-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Mooie accommodatie met schone kamer en een heerlijk ontbijt. Vriendelijk ontvangst.

reviewicon

Mooie accommodatie

19-07-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

ontzettend goed en gezellig

reviewicon

ontzettend goed

25-07-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Heerlijk rustig verblijf in het buitengebied. Zeer schone kamer/badkamer! Fijne gezamenlijke ruimte...

reviewicon

Heerlijk rustig verblijf in het buitengebied.

25-08-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Voortreffelijk, een camping in wording maar dat wordt er ook een Vriendelijke mensen die hun hart...

reviewicon

Voortreffelijk, een camping in wording maar dat wordt er ook een

21-08-2023

Camping

10 /10
qoute qoute

Thank you for this lovely stay, we had a great time and we loved our room.

reviewicon

Thank you for this lovely stay

08-08-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Super locatie!!

reviewicon

Super locatie!!

10-07-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Hallo,Wat hebben jullie een "top" B&B!!Met super ingerichte kamers en bedden, we hebben...

reviewicon

Wat hebben jullie een "top" B&B!!

11-07-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Wat een fijne B & B. Zeer gastvrije ontvangst, prachtige kamer met een prima bed. Superschoon,...

reviewicon

Wat een fijne B & B.

12-09-2023

Bed & Breakfast