Mogelijk gemaakt door Google TranslateTranslate
Tekst en bestanden - Privacyverklaring

Privacyverklaring

Klik hier voor download

Het onderstaande privacy statement is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en reserveringen met Antonius Hoeve (KvK nummer 63152037), Nattestraat 8, 4731 SM  te Oudenbosch  (www.antoniusoudenbosch.nl).

Grondslag verwerking persoonsgegevens

Wij verwerken uw gewone persoonsgegevens naar de wettelijke grondslagen van de AVG- wet. Op basis van deze wet, kunnen wij een beroep doen op (één van de) onderstaande grondslagen 

  • Toestemming van de betrokken persoon (overeenkomsten)
  • Noodzaak voor het uitvoeren van een overeenkomst/ reservering
  • Noodzakelijk voor het nakomen van onze wettelijke verplichtingen
  • Behartigen gerechtvaardigde belangen (verwerking reservering/personeelsadministratie)

Doeleinden van verwerking

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor:

  • de uitvoering van reserveringen, transacties en diensten
  • relatiebeheer
  • product- en dienstontwikkeling
  • administratieve handelingen
  • het bepalen van strategie en beleid
  • personeelsadministratie
  • sollicitatieprocedure
  • aanbiedingen

Wij verwerken persoonsgegevens die nodig zijn om de afspraak te kunnen nakomen. Deze gegevens zijn mondeling verzameld, via ons contactformulier, via ons boekingssysteem of per mail doorgegeven. Met de opgegeven gegevens kunnen wij een reservering afhandelen, u antwoord geven op uw vragen en/of ontvangt u een factuur. Met het maken van een reservering geeft u tevens toestemming om de door u verstrekte persoonsgegevens te gebruiken voor administratieve verwerking. Zonder deze verwerking kunnen wij u niet van dienst zijn.

Bij het bezoeken van onze website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt (cookies).

Verstrekken van persoonsgegevens

Wij hebben uw gegevens nodig om de administratie te voeren, om contact met u op te nemen om onze plichten voortvloeiend uit de gemaakte overeenkomsten te kunnen nakomen en om correspondentiegegevens op te slaan.
Indien u geen gegevens zou verstrekken, kunnen wij ons werk niet doen en kunnen wij u niet van dienst zijn. Hierdoor is het verstrekken van persoonsgegevens een voorwaarde bij het aangaan van een reservering bij ons.

Daarnaast gebruiken wij uw gegevens om eventueel contact op te nemen met u om uw reservering te bespreken, waar u wellicht prijs op zou kunnen stellen; tevredenheid, aanpassing, aanbiedingen (tenzij u aangegeven heeft dat u geen aanbiedingen e.d. wenst te ontvangen). 

Ontvangers van persoonsgegevens

Wij verwerken uw gegevens in een database, dit systeem gebruiken wij alleen voor de verwerking en ontwikkeling van onze producten en diensten. Onze database is goed beveiligd volgens Europese normen.
Een beperkt deel van persoonsgegevens zullen verstrekt worden aan derden, voor doeleinden die nodig zijn om onze diensten te kunnen leveren en nakoming van de gemaakte overeenkomst. 
Met de “derden” waar wij gebruik van maken om haar diensten te kunnen leveren zijn de nodige (verwerkers)overeenkomsten tot grondslag.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist. Uw persoonsgegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden buiten de EU.

Bewaren gegevens

Wij zullen uw gegevens bewaren zolang nodig is voor de verwerking van onze overeenkomst en daarna volgens wettelijke termijnen van bewaarplicht in onze archieven.
Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan nodig is.

Bij een sollicitatie zullen wij uw persoonsgegevens bewaren zolang nodig voor de sollicitatieprocedure.
Indien er geen relatie tot stand komt, zullen wij uw gegevens verwijderen.

Gegevensbeveiliging

Wij maken gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Wij maken dan ook gebruik van een SSL-beveiligingscertificaat.

Wij maken met onze website gebruik van een internetbedrijf in Nederland, dit bedrijf heeft de servers goed beveiligd, uw gegevens worden beveiligd volgens de geldende veiligheidsnormen.

Sociale Media Buttons

Wij hebben de onderstaande Sociale media Buttons op onze website staan:

  • Facebook
  • Whatsapp

Cookies

Wij maken gebruik van cookies, voor meer informatie verwijzen wij u naar onze cookiemelder en cookieverklaring.

Links naar andere websites

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van websites die niet onder ons beheer vallen. Wij verwijzen u in deze situatie door naar de privacyverklaring van de betreffende website. Dit betreft onder andere boekingssystemen van externe boekingsites.

Meldplicht datalekken

Wij zullen in geval van een datalek, dit direct melden aan haar internetbureau, die haar gegevens verder volgens de AVG meldt aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een inbreuk op de beveiliging van persoonsgegevens (hack). Alle betrokkenen zullen tevens geïnformeerd worden over het datalek en er zal met spoed in kaart worden gebracht welk risico er gelopen wordt met het ontstane datalek.

Recht Inzage, rectificatie, wissen en bezwaar

U mag ons vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u ons verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. 
Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via info@antoniusoudenbosch.nl.
Na ontvangst van uw verzoek wordt deze getoetst naar wettelijke standaarden voorgaande de gegevens te verwijderen.
U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens of u kunt uw toestemming om gegevens te verwerken intrekken. Wij zullen uw bezwaar/intrekking toetsen, d.w.z. kijken of uw bezwaar de verwerking van de doeleinden niet in gevaar brengt.

Indien u klachten heeft over de verwerking van persoonsgegevens kunt u uw klacht richten aan: autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Geautomatiseerde besluitvorming

Wij maken gebruik van geautomatiseerde besluitvorming m.b.t. het toetsen van kredietwaardigheid van onze klanten. De mogelijkheid bestaat dat wij onderzoek doen naar de kredietwaardigheid voordat er werkzaamheden verricht worden. Indien er een negatief resultaat uit dit onderzoek komt, kunnen wij ervoor kiezen om de overeenkomst te ontbinden. Wij kunnen er ook voor kiezen, in geval van slechte kredietwaardigheid, stapsgewijs werkzaamheden te doen, waarbij betaling vooraf een voorwaarde kan zijn. 

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring, bijvoorbeeld vanwege nieuwe wettelijke ontwikkelingen of onlinediensten. 

De meest recente privacyverklaring kunt u vinden in de footer van onze website: www.antoniushoeveoudenbosch.nl.

Antonius Hoeve logo
Antonius Hoeve

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Doorzoek de website

Wat zeggen onze bezoekers

Onze reviews

9 /10
qoute qoute

Voortreffelijk, een camping in wording maar dat wordt er ook een Vriendelijke mensen die hun hart...

reviewicon

Voortreffelijk, een camping in wording maar dat wordt er ook een

21-08-2023

Camping

10 /10
qoute qoute

Thank you for this lovely stay, we had a great time and we loved our room.

reviewicon

Thank you for this lovely stay

08-08-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Super locatie!!

reviewicon

Super locatie!!

10-07-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Hallo,Wat hebben jullie een "top" B&B!!Met super ingerichte kamers en bedden, we hebben...

reviewicon

Wat hebben jullie een "top" B&B!!

11-07-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Wat een fijne B & B. Zeer gastvrije ontvangst, prachtige kamer met een prima bed. Superschoon,...

reviewicon

Wat een fijne B & B.

12-09-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Goede ontvangst, mooie kamer en heel goed ontbijt. Ook de omgeving is keurig verzorgd en rustig. We...

reviewicon

Goede ontvangst

13-09-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Geweldig! Mooie kamer van alle gemakken voorzien en heerlijk geslapen in het comfortabele bed....

reviewicon

Geweldig!

23-09-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Supermooie locatie. Het zag er allemaal prima uit tot in de details. Het ontbijt en de kamer was...

reviewicon

We werden heel gastvrij ontvangen.

28-09-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Prima! Zeer vriendelijk. Fijne, schone kamers en uitstekend ontbijt

reviewicon

Prima!

21-10-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Heel plezierige ontvangst en verblijf. De kamer en badkamer zijn prima. Het ontbijt overheerlijk....

reviewicon

Heel plezierige ontvangst en verblijf.

03-11-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Uitstekend verblijf. Alles nieuw, fris en schoon en zeer compleet. Erg aardige gastvrouw en heer,...

reviewicon

Uitstekend verblijf.

06-11-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Prima, Heel schoon, uitgebreid ontbijt, vriendelijke ontvangst. Alles wat nodig is is aanwezig

reviewicon

Alles wat nodig is is aanwezig

01-11-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

We hebben één nacht in de Antoniushoeve doorgebracht. Deze B &B ligt op een rustige plek in het...

reviewicon

Wij zouden deze B & B zeker nog een keer uitkiezen.

11-11-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Geweldige locatie even buiten Oudenbosch. Vriendelijke ontvangst door eigenaar. Kamers en ontbijt...

reviewicon

Geweldige locatie even buiten Oudenbosch.

02-02-2024

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Wij hebben een super verblijf in de B&B gehad! Alles was super schoon. Erg fijn geslapen op een...

reviewicon

Wij hebben een super verblijf in de B&B gehad!

16-02-2024

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Uitstekend

reviewicon

Uitstekend

16-03-2024

Bed & Breakfast

8.5 /10
qoute qoute

Vriendelijke ontvangst, goede kamer en heerlijk ontbijt

reviewicon

Vriendelijke ontvangst

18-03-2024

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Heerlijke plek voor vrienden en familiebezoek en het regelen van zaken. De B&B is heel gastvrij,...

reviewicon

landelijk, rustig, schoon

29-03-2024

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Het is een hele mooie camping. We hebben heel erg genoten. En komen volgend jaar weer terug.

reviewicon

Het is een hele mooie camping.

08-05-2024

Camping

10 /10
qoute qoute

zeer goed ontvangen. ruime camperplaats alle voorzieningen in orde. douche bij de camperplaats....

reviewicon

ruime camperplaats alle voorzieningen in orde

10-05-2024

Camping

9.5 /10
qoute qoute

Een heerlijk verblijf gehad, hartelijke ontvangst en heerlijke cappuccino gedronken met naar keuze...

reviewicon

Dankjewel voor de gastvrijheid!!

08-06-2024

Bed & Breakfast

8.5 /10
qoute qoute

Wij hebben erg genoten van het verblijf in de B&B, in de avond nog gewandeld op het terrein en bij...

reviewicon

Wij hebben erg genoten

01-07-2024

Bed & Breakfast