Projecten - Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

Algemeen

Sinds 2017 is Antonius Hoeve B&B open. In 2022 hebben we ons 5-jarig lustrum gevierd. We hebben de afgelopen jaren gasten van over de hele wereld mogen ontvangen. Onze gasten komen voor familiebezoek, feestjes bij vrienden, een avondje uit bij een sterren-restaurant, vakantie en ontspanning, maar ook zakelijke gasten die lokaal een opdracht of een bedrijfsbezoek hebben.

Antonius Hoeve B&B is een ideale locatie door haar centrale ligging in West-Brabant. De bereikbaarheid via de A17 en A58. Er is ruim voldoende gratis parkeer mogelijkheid. Maar ook de opzet en inrichting van de kamers en gezamenlijke vertrekken voor zowel de toeristische als zakelijke gast.

Antonius Hoeve B&B is gesitueerd op een ruim perceel, aangeplant met een variëteit aan bomen, struiken en heesters. De aanplant is nu nog jong, maar wat de intentie is is al duidelijk zichtbaar. Logeren op de Antonius Hoeve is een authentieke buiten ervaring voor de gast die een rustige en groene omgeving zoekt. Natuur, eenvoud en puur is waar wij naar streven.

Op het terrein bevinden zich diverse kleine weides waarin geiten, schapen en lammetjes grazen. De kippen scharrelen gezellig de hele dag buiten en leggen elke dag verse eitjes.

Het ontbijt wordt verzorgd in de gezamenlijke recreatie ruimte. Hier is ook een keukenblok voor koffie en thee faciliteiten. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras met uitzicht op de tuin en weides met dieren.

Toegang en gezamelijke faciliteiten

De B&B heeft een eigen toegang tot de accommodatie voor onze gasten. Nadat u ingecheckt heeft kunt u met uw sleutel 24/7 in de B&B terecht.

U komt de B&B binnen in het centrale portaal. In dit portaal is de trap naar de kamers. Antonius Hoeve B&B heeft 4 kamers. Deze kamers zijn alle op de 1ste verdieping gelegen. Deze verdieping bereikt u door middel van deze open draaitrap in het portaal. Er is helaas geen lift aanwezig.

Ook is hier de toegang tot de gezamenlijke recreatie ruimte. In het portaal staat ook de maxi-bar. 

In het centrale portaal staat ook de maxibar. Deze maxibar bestaat uit een koelkast en een vriezer. Hier vind u een selectie aan dranken en in het seizoen ook ijsjes. In de buffetkast in de recreatieruimte vind u chips en andere snacks. De maxibar is zelfservice en wordt verrekend bij uitchecken. In de maxibar vindt u:

  • Selectie van frisdranken (0,5 ltr PET flesjes),
  • Verschillende bieren (pils, lokale trappisten en seizoenbieren) 
  • Radler 2.0 en 0.0 bier en Radler.
  • Verschillende wijnen (rode, witte en cava).

De maxibar is een extra service voor onze gasten. Het kan voorkomen dat we niet altijd alles op voorraad hebben. Graag uw begrip daarvoor.

De gemeenschappelijke recreatie ruimte bevind zich beneden. in deze ruimte wordt ook het ontbijt geserveerd. In de zomer met goed weer kunt u ook buiten op het aangrenzende terras van uw ontbijt genieten.

In de gemeenschappelijke recreatie ruimte staat een grote 8-persoons tafel en 2 kleinere 2-persoons tafels. Ook is hier een 39" TV en staat er een radio/CD speler voor wat muziek. 

In deze ruimte is ook aanwezig een volledig uitgeruste keuken met kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak en een combi magnetron/oven. Daarnaast staat er een ruime koelkast/vriezer die de gasten kunnen gebruiken. In de lades van de keuken vind u potten en pannen, borden en bestek en ander gebruikelijk keukengerei. De keuken staat in overleg en tegen meerprijs ter beschikking van de gasten om zelf te koken voor de lunch of diner.

Koffie en thee faciliteiten vindt u ook in de gezamenlijke recreatie ruimte. Er is een koffiemachine die een espresso, een cappuccino of een gewone zwarte koffie vers voor u maakt. Thee liefhebbers kunnen kiezen uit een selectie van verschillende soorten thee. Er staat een waterkoker waarmee u een pot of een enkel glas thee kunt zetten.

Voor de details van elke kamer kunt u hieronder op de respectievelijke kamer klikken.

Het is mogelijk om op aanvraag fietsen ’s nachts in een afgesloten ruimte te stallen.

Kunt u uw fietsen niet meebrengen? Dan is er een mogelijkheid om bij onze B&B fietsen te huren.

Prijs en beschikbaarheid

Als u rechtstreeks bij Antonius Hoeve boekt, boekt u voor de scherpste prijs.

Vraag naar de mogelijkheden van onze B&B en/ of neem contact op voor de beschikbaarheid.

De B&B is geheel rookvrij. Wij vragen u dan ook binnen de accommodatie niet te roken.

Antonius Hoeve logo
Antonius Hoeve

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Doorzoek de website

Wat zeggen onze bezoekers

Onze reviews

Bed & Breakfast reserveren?