Mogelijk gemaakt door Google TranslateTranslate
Tekst en bestanden - Huishoudelijk reglement camping
Camping Antonius Hoeve

Huishoudelijk regelement

Klik hier voor download.

  1. Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst kunt u inchecken vanaf 15:00 en voor 18:00. Latere incheck is alleen mogelijk in overleg. Mocht u (veel) later of vroeger dan de afgesproken inchecktijd aankomen, dan kan het zijn dat er niemand aanwezig is om u te ontvangen.

Bij eventuele verwachte aankomst buiten de reguliere inchecktijden kunnen wij zorgen dat u wel naar uw standplaats kunt door het gebruik van een sleutelkluis met code. Dit zal wel minimaal een dag van tevoren afgestemd dienen te worden.

U kunt op de dag van inchecken vanaf 15.00 uur over uw standplaats beschikken.

Op de dag van vertrek dient u voor 11:00 uw standplaats leeg en opgeruimd te verlaten, om extra kosten te voorkomen. Afval kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers achterlaten. Sanitair faciliteiten en aansluitkasten behoren onbeschadigd en compleet achter te worden gelaten.  

Alleen in overleg kan van bovengenoemde tijden afgeweken worden.

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

  1. Ontbijt

Een onbijtpakket kan eventueel besteld worden. Daarvoor graag de bestelling een dag van tevoren, voor 12 uur op te geven.

Het ontbijt wordt in overleg tussen 7.00 en 10.00 uur gebracht op de standplaats.

  1. Minibar

In de toegangsruimte van de B&B bevindt zich een glasdeurkoelkast en een kleine vriezer. Hierin staan alcoholische en niet-alcoholische dranken en ook ijsjes. Diverse rode wijnen staan op de vriezer.

U kunt gebruik maken van de minibar door een van de beheerders te vragen. Gebruik van de minibar is niet gratis. Actuele prijslijst hangt aan de muur boven de kleine vriezer. U wordt gevraagd uw verbruik direct af te rekenen.

De minibar is een extra service naar onze gasten toe. We vragen uw begrip dat wij geen grote voorraden aanhouden en dat items soms op zijn. Is er iets op of treft u geen formulier aan, dan horen wij dit graag.

  1. Uw verblijf

Geluidsoverlast, met name tussen 22.00 en 07.00 uur, dient te worden voorkomen. De andere gasten zullen uw inachtneming van de nachtrust waarderen.

Gebruik door derden van het verblijf is niet toegestaan. Bezoekers mogen niet zonder toestemming van de beheerder overnachten op de camping.

Voertuigen kunnen geparkeerd worden op de aangegeven parkeerplaatsen op het eigen terrein van Antonius Hoeve.

Huisdieren zijn niet toegestaan in het gebouw of bij het terras van B&B Antonius Hoeve.

Roken is binnen niet toegestaan in B&B Antonius Hoeve. Buiten kunt u wel roken. Wel vragen wij u rekening te houden met de andere gasten op de camping. Ook wat betreft brandgevaar (Hier wordt strikt op toegezien) vragen wij uw voorzichtigheid. U bent op een boerderij. Let op waar u uw sigaret of sigaar uitmaakt of laat ze niet onachtzaam vallen. Doof uw sigaret of sigaar in een daarvoor bestemde asbak.

Open vuur is in verband met brandgevaar en overlast niet toegestaan. Barbecueën is wel toegestaan. Houd rekening met uw mede kampeerders wat betreft overlast door geur en rook.

Wandelen op het terrein van de Antonius Hoeve is toegestaan. Gasten zijn zelf verantwoordelijk voor het betreden van het terrein. Klim niet over afrastering, hagen, hekken en poorten maar gebruik de doorgangen en poorten. Laat poorten achter zoals u ze aantreft: gesloten of open.

Respecteer de kampeerplaatsen van de andere campinggasten. Loop daar niet op als deze kampeerplaatsen in gebruik zijn. Het terras bij de B&B is bedoeld voor de gasten van de B&B, niet voor camping gasten. Respecteer onze privacy rondom onze woning. Ga niet voorbij de afscheidingen en markeringen in voor- en achtertuin bij onze woning.

De veiligheid van eventueel een klein kind dient door de ouders of begeleiders gewaarborgd te zijn. Denk hierbij dan aan de trampoline, (huis)dieren, schrikdraad, open water zoals sloten en vijver, verkeer zoals auto’s, trekkers, grasmaaier, omliggende autowegen, fietspaden et cetera.

De dierenweides en het terrein rondom de vijver zijn voorzien van schrikdraad. Bij aanraken kunt u een elektrische schok krijgen.

De vijver op het terrein is diep en heeft deels steile oevers. Er is geen toezicht door de beheerder op deze vijver. Betreden van het terrein rondom de vijver en de vijver zelf, is onder uw eigen verantwoordelijkheid en voor eigen risico. De kwaliteit van het water in de vijver wordt niet gegarandeerd.

Gelieve de dieren niet te voeren. In overleg met de beheerder kunt u de dieren voeren. Wat voor ons veilig en gezond eten is, kan voor de dieren gevaarlijk zijn.

Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende zaken van de eigenaren dienen door de gasten onmiddellijk te worden gemeld en te worden vergoed.

U kunt bij de beheerder eventuele verloopstekkers in bruikleen krijgen (als we ze hebben).

Stroom en waterverbruik, en ook afval afvoeren, is gratis op basis van redelijkheid. Elektrische kachels of andere zware verbruikers, veel water gebruiken of afval aanbieden zal tot extra kosten leiden.

  1. Duurzaamheid

Antonius hoeve is een kleinschalig bedrijf die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo willen wij een bijdrage leveren aan een schoner milieu. Door minder energie te verbruiken (nadruk op LED en andere hoog rendement verlichting, gebruik van hoog rendement apparatuur) komen er minder schadelijke stoffen (CO2, NOX) in het milieu.

U kunt daar ook aan bijdragen door de verwarming bewuster te gebruiken, niet onnodig deuren en ramen open te laten staan, bewust met warm water om te gaan en afval te scheiden.

Afval kan in de juiste (glas, plastic, papier, restafval) vuilnisbak worden gedeponeerd. We houden de camping en het terrein graag schoon en netjes.

Antonius Hoeve heeft een duurzaam milieuvriendelijk warmtesysteem, waarbij zonnecollectoren, een hout gestookte CV-haard en een aardwarmtepomp gecombineerd zijn.  De Warmtepomp maakt van water uit de aardbron, bruikbaar warm water van max. 60°C. De aardbron wordt gedurende de zomer opgewarmd door de restwarmte van de zonnepanelen en de vloerkoeling. De warmte uit de warmtepomp, CV-haard en zonnecollectoren wordt gebruikt voor zowel de vloerverwarming als tapwatervoorziening voor de B&B.

Daarnaast ligt er een fotovoltaïsch (PV) systeem van 25KWp op het dak van de B&B. De opbrengst hiervan maakt dat we vrijwel energieneutraal zijn.

  1. In geval van nood

In de toegangsruimte van de B&B is er een EHBO doos en een pleister dispenser.

De aanwezigheid van verdachte personen graag altijd direct melden bij de beheerder. Sluit u uw kamerdeur en de toegangsdeuren van de accommodatie telkens goed af om ongewenst bezoek te voorkomen.

Rook/brand:

Gaat het brandalarm af of u ontdekt een (beginnende) brand of rook:

  • Bent u op uw standplaats: Sla alarm. Verzamel achter het woonhuis.
  • Bent u in de recreatieruimte of receptie: Dan kunt u via het portaal direct naar buiten. Sla alarm en verzamel achter het huis.
  • Probeer een (beginnende) brand alleen te blussen als u bekend bent met brandblusmiddelen en in staat bent om deze veilig toe te passen.

Gebruik bij vlam in de pan een branddeken, nooit water. Naast het fornuis, aan de muur, in de recreatieruimte hangt een blusdeken.

Huisartsenpost: Boerhaavelaan 21, 4708 AE Roosendaal 0165-530200

Apotheek: Service Apotheek Oudenbosch Jan Gielenplein 4 4731 HL Oudenbosch 0165-336363

Politie: 0900-8844

Noodnummer voor arts/politie/brandweer: 112

 

Wij zijn bereikbaar op:

Stephanie 06-24514966

André 06-21266072.

Antonius Hoeve logo
Antonius Hoeve

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Doorzoek de website

Wat zeggen onze bezoekers

Onze reviews

9 /10
qoute qoute

Voortreffelijk, een camping in wording maar dat wordt er ook een Vriendelijke mensen die hun hart...

reviewicon

Voortreffelijk, een camping in wording maar dat wordt er ook een

21-08-2023

Camping

10 /10
qoute qoute

Thank you for this lovely stay, we had a great time and we loved our room.

reviewicon

Thank you for this lovely stay

08-08-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Super locatie!!

reviewicon

Super locatie!!

10-07-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Hallo,Wat hebben jullie een "top" B&B!!Met super ingerichte kamers en bedden, we hebben...

reviewicon

Wat hebben jullie een "top" B&B!!

11-07-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Wat een fijne B & B. Zeer gastvrije ontvangst, prachtige kamer met een prima bed. Superschoon,...

reviewicon

Wat een fijne B & B.

12-09-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Goede ontvangst, mooie kamer en heel goed ontbijt. Ook de omgeving is keurig verzorgd en rustig. We...

reviewicon

Goede ontvangst

13-09-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Geweldig! Mooie kamer van alle gemakken voorzien en heerlijk geslapen in het comfortabele bed....

reviewicon

Geweldig!

23-09-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Supermooie locatie. Het zag er allemaal prima uit tot in de details. Het ontbijt en de kamer was...

reviewicon

We werden heel gastvrij ontvangen.

28-09-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Prima! Zeer vriendelijk. Fijne, schone kamers en uitstekend ontbijt

reviewicon

Prima!

21-10-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Heel plezierige ontvangst en verblijf. De kamer en badkamer zijn prima. Het ontbijt overheerlijk....

reviewicon

Heel plezierige ontvangst en verblijf.

03-11-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Uitstekend verblijf. Alles nieuw, fris en schoon en zeer compleet. Erg aardige gastvrouw en heer,...

reviewicon

Uitstekend verblijf.

06-11-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Prima, Heel schoon, uitgebreid ontbijt, vriendelijke ontvangst. Alles wat nodig is is aanwezig

reviewicon

Alles wat nodig is is aanwezig

01-11-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

We hebben één nacht in de Antoniushoeve doorgebracht. Deze B &B ligt op een rustige plek in het...

reviewicon

Wij zouden deze B & B zeker nog een keer uitkiezen.

11-11-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Geweldige locatie even buiten Oudenbosch. Vriendelijke ontvangst door eigenaar. Kamers en ontbijt...

reviewicon

Geweldige locatie even buiten Oudenbosch.

02-02-2024

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Wij hebben een super verblijf in de B&B gehad! Alles was super schoon. Erg fijn geslapen op een...

reviewicon

Wij hebben een super verblijf in de B&B gehad!

16-02-2024

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Uitstekend

reviewicon

Uitstekend

16-03-2024

Bed & Breakfast

8.5 /10
qoute qoute

Vriendelijke ontvangst, goede kamer en heerlijk ontbijt

reviewicon

Vriendelijke ontvangst

18-03-2024

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Heerlijke plek voor vrienden en familiebezoek en het regelen van zaken. De B&B is heel gastvrij,...

reviewicon

landelijk, rustig, schoon

29-03-2024

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Het is een hele mooie camping. We hebben heel erg genoten. En komen volgend jaar weer terug.

reviewicon

Het is een hele mooie camping.

08-05-2024

Camping

10 /10
qoute qoute

zeer goed ontvangen. ruime camperplaats alle voorzieningen in orde. douche bij de camperplaats....

reviewicon

ruime camperplaats alle voorzieningen in orde

10-05-2024

Camping