Mogelijk gemaakt door Google TranslateTranslate
Tekst en bestanden - Huishoudelijk reglement camping
Camping Antonius Hoeve

Huishoudelijk regelement

Klik hier voor download.

  1. Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst kunt u inchecken vanaf 15:00 en voor 18:00. Latere incheck is alleen mogelijk in overleg. Mocht u (veel) later of vroeger dan de afgesproken inchecktijd aankomen, dan kan het zijn dat er niemand aanwezig is om u te ontvangen.

Bij eventuele verwachte aankomst buiten de reguliere inchecktijden kunnen wij zorgen dat u wel naar uw standplaats kunt door het gebruik van een sleutelkluis met code. Dit zal wel minimaal een dag van tevoren afgestemd dienen te worden.

U kunt op de dag van inchecken vanaf 15.00 uur over uw standplaats beschikken.

Op de dag van vertrek dient u voor 11:00 uw standplaats leeg en opgeruimd te verlaten, om extra kosten te voorkomen. Afval kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers achterlaten. Sanitair faciliteiten en aansluitkasten behoren onbeschadigd en compleet achter te worden gelaten.  

Alleen in overleg kan van bovengenoemde tijden afgeweken worden.

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

  1. Ontbijt

Een onbijtpakket kan eventueel besteld worden. Daarvoor graag de bestelling een dag van tevoren, voor 12 uur op te geven.

Het ontbijt wordt in overleg tussen 7.00 en 10.00 uur gebracht op de standplaats.

  1. Minibar

In de toegangsruimte van de B&B bevindt zich een glasdeurkoelkast en een kleine vriezer. Hierin staan alcoholische en niet-alcoholische dranken en ook ijsjes. Diverse rode wijnen staan op de vriezer.

U kunt gebruik maken van de minibar door een van de beheerders te vragen. Gebruik van de minibar is niet gratis. Actuele prijslijst hangt aan de muur boven de kleine vriezer. U wordt gevraagd uw verbruik direct af te rekenen.

De minibar is een extra service naar onze gasten toe. We vragen uw begrip dat wij geen grote voorraden aanhouden en dat items soms op zijn. Is er iets op of treft u geen formulier aan, dan horen wij dit graag.

  1. Uw verblijf

Geluidsoverlast, met name tussen 22.00 en 07.00 uur, dient te worden voorkomen. De andere gasten zullen uw inachtneming van de nachtrust waarderen.

Gebruik door derden van het verblijf is niet toegestaan. Bezoekers mogen niet zonder toestemming van de beheerder overnachten op de camping.

Voertuigen kunnen geparkeerd worden op de aangegeven parkeerplaatsen op het eigen terrein van Antonius Hoeve.

Huisdieren zijn niet toegestaan in het gebouw of bij het terras van B&B Antonius Hoeve.

Roken is binnen niet toegestaan in B&B Antonius Hoeve. Buiten kunt u wel roken. Wel vragen wij u rekening te houden met de andere gasten op de camping. Ook wat betreft brandgevaar (Hier wordt strikt op toegezien) vragen wij uw voorzichtigheid. U bent op een boerderij. Let op waar u uw sigaret of sigaar uitmaakt of laat ze niet onachtzaam vallen. Doof uw sigaret of sigaar in een daarvoor bestemde asbak.

Open vuur is in verband met brandgevaar en overlast niet toegestaan. Barbecueën is wel toegestaan. Houd rekening met uw mede kampeerders wat betreft overlast door geur en rook.

Wandelen op het terrein van de Antonius Hoeve is toegestaan. Gasten zijn zelf verantwoordelijk voor het betreden van het terrein. Klim niet over afrastering, hagen, hekken en poorten maar gebruik de doorgangen en poorten. Laat poorten achter zoals u ze aantreft: gesloten of open.

Respecteer de kampeerplaatsen van de andere campinggasten. Loop daar niet op als deze kampeerplaatsen in gebruik zijn. Het terras bij de B&B is bedoeld voor de gasten van de B&B, niet voor camping gasten. Respecteer onze privacy rondom onze woning. Ga niet voorbij de afscheidingen en markeringen in voor- en achtertuin bij onze woning.

De veiligheid van eventueel een klein kind dient door de ouders of begeleiders gewaarborgd te zijn. Denk hierbij dan aan de trampoline, (huis)dieren, schrikdraad, open water zoals sloten en vijver, verkeer zoals auto’s, trekkers, grasmaaier, omliggende autowegen, fietspaden et cetera.

De dierenweides en het terrein rondom de vijver zijn voorzien van schrikdraad. Bij aanraken kunt u een elektrische schok krijgen.

De vijver op het terrein is diep en heeft deels steile oevers. Er is geen toezicht door de beheerder op deze vijver. Betreden van het terrein rondom de vijver en de vijver zelf, is onder uw eigen verantwoordelijkheid en voor eigen risico. De kwaliteit van het water in de vijver wordt niet gegarandeerd.

Gelieve de dieren niet te voeren. In overleg met de beheerder kunt u de dieren voeren. Wat voor ons veilig en gezond eten is, kan voor de dieren gevaarlijk zijn.

Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende zaken van de eigenaren dienen door de gasten onmiddellijk te worden gemeld en te worden vergoed.

U kunt bij de beheerder eventuele verloopstekkers in bruikleen krijgen (als we ze hebben).

Stroom en waterverbruik, en ook afval afvoeren, is gratis op basis van redelijkheid. Elektrische kachels of andere zware verbruikers, veel water gebruiken of afval aanbieden zal tot extra kosten leiden.

  1. Duurzaamheid

Antonius hoeve is een kleinschalig bedrijf die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo willen wij een bijdrage leveren aan een schoner milieu. Door minder energie te verbruiken (nadruk op LED en andere hoog rendement verlichting, gebruik van hoog rendement apparatuur) komen er minder schadelijke stoffen (CO2, NOX) in het milieu.

U kunt daar ook aan bijdragen door de verwarming bewuster te gebruiken, niet onnodig deuren en ramen open te laten staan, bewust met warm water om te gaan en afval te scheiden.

Afval kan in de juiste (glas, plastic, papier, restafval) vuilnisbak worden gedeponeerd. We houden de camping en het terrein graag schoon en netjes.

Antonius Hoeve heeft een duurzaam milieuvriendelijk warmtesysteem, waarbij zonnecollectoren, een hout gestookte CV-haard en een aardwarmtepomp gecombineerd zijn.  De Warmtepomp maakt van water uit de aardbron, bruikbaar warm water van max. 60°C. De aardbron wordt gedurende de zomer opgewarmd door de restwarmte van de zonnepanelen en de vloerkoeling. De warmte uit de warmtepomp, CV-haard en zonnecollectoren wordt gebruikt voor zowel de vloerverwarming als tapwatervoorziening voor de B&B.

Daarnaast ligt er een fotovoltaïsch (PV) systeem van 25KWp op het dak van de B&B. De opbrengst hiervan maakt dat we vrijwel energieneutraal zijn.

  1. In geval van nood

In de toegangsruimte van de B&B is er een EHBO doos en een pleister dispenser.

De aanwezigheid van verdachte personen graag altijd direct melden bij de beheerder. Sluit u uw kamerdeur en de toegangsdeuren van de accommodatie telkens goed af om ongewenst bezoek te voorkomen.

Rook/brand:

Gaat het brandalarm af of u ontdekt een (beginnende) brand of rook:

  • Bent u op uw standplaats: Sla alarm. Verzamel achter het woonhuis.
  • Bent u in de recreatieruimte of receptie: Dan kunt u via het portaal direct naar buiten. Sla alarm en verzamel achter het huis.
  • Probeer een (beginnende) brand alleen te blussen als u bekend bent met brandblusmiddelen en in staat bent om deze veilig toe te passen.

Gebruik bij vlam in de pan een branddeken, nooit water. Naast het fornuis, aan de muur, in de recreatieruimte hangt een blusdeken.

Huisartsenpost: Boerhaavelaan 21, 4708 AE Roosendaal 0165-530200

Apotheek: Service Apotheek Oudenbosch Jan Gielenplein 4 4731 HL Oudenbosch 0165-336363

Politie: 0900-8844

Noodnummer voor arts/politie/brandweer: 112

 

Wij zijn bereikbaar op:

Stephanie 06-24514966

André 06-21266072.

Antonius Hoeve logo
Antonius Hoeve

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Doorzoek de website

Wat zeggen onze bezoekers

Onze reviews

10 /10
qoute qoute

Wij hebben met ons vieren een paar mooie dagen gehad in jullie B&B het is schoon en netjes,...

reviewicon

Heerlijk Verblijf!

18-11-2022

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Perfecte overnachting, heerlijk bed, geweldig ontbijt. Bedankt! Zeker voor herhaling vatbaar.

reviewicon

Perfecte Overnachting!

21-11-2020

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

U zou de hoofdprijs verdienen in het programma 'Bed & Breakfast'!

reviewicon

Geweldig!

09-06-2022

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Goed bed, fijne douche. Ontbijt top, verse jus (belangrijk) en goede koffie. Voor elk wat wils.

reviewicon

Fijne plek!

28-04-2022

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

We hebben superleuke dagen gehad bij jullie! Jullie kunnen trots zijn op de B en B. Er is echt aan...

reviewicon

Er is aan alles gedacht!

15-07-2022

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Onwijs bedankt voor alle goede zorgen. Wij komen hier zeker terug.

reviewicon

Bedankt voor de goede zorgen!

11-07-2021

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Fijne kamer, Heerlijk geslapen. Prima ontbijt.

reviewicon

Heerlijk geslapen!

25-04-2021

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Bedankt voor de goede verzorging!

reviewicon

Bedankt!

27-10-2022

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Het was erg fijn hier! We voelden ons thuis.....

reviewicon

We voelden ons thuis!

11-06-2021

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

ik heb heel lekker geslapen in bed en brekvest.

reviewicon

Lekker geslapen!

23-03-2022

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Enorm bedankt voor de fijne dagen die wij bij jullie hebben mogen doorbrengen.

reviewicon

Het was weer geweldig!

14-03-2022

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Bedankt voor alle lieve goede zorgen. Wat een gastvrijheid.

reviewicon

Wat een gastvrijheid!

21-08-2021

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Bedankt voor de goede zorgen! Het was allemaal perfect.

reviewicon

Het was allemaal perfect.

06-12-2022

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Dank voor alle service. Grote klasse!!

reviewicon

Grote klasse!

08-10-2022

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Uitstekend! 3 overnachtingen. Mooie (bad)kamer. Top ontbijt. Zal zeker terugkomen.

reviewicon

Uitstekend!

26-01-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Het was een prima verblijf! Mooie kamer, heerlijk bed en fijne badkamer met regendouche! Uitgebreid...

reviewicon

Het was een prima verblijf!

10-03-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Wat een mooie plek! Vriendelijke ontvangst en mooie kamers met landelijk uitzicht, op loopafstand...

reviewicon

Wat een mooie plek!

17-03-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Zeer goed verblijf. Vriendelijke ontvangst. Prima kamer met dito badkamer. Bij het ontbijt meer dan...

reviewicon

Zeer goed verblijf.

01-04-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Heel prettig verblijf. Eigenaren heel vriendelijk, uitstekend ontbijt.

reviewicon

Heel prettig verblijf.

29-04-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Lekker geslapen. Ziet er heel netjes en schoon uit. Zeker een plek om aan te raden! Prima verzorgt...

reviewicon

Zeker een plek om aan te raden!

29-04-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Het is een super b en b. we hebben nog niet zo'n adres gehad. alles was in de puntjes verzorgd en...

reviewicon

Het is een super b en b.

06-05-2023

Bed & Breakfast

10 /10
qoute qoute

Mooie omgeving. Locatie perfect. Kamer zeer gezellig. We komen zeker een keer terug

reviewicon

Mooie omgeving

06-05-2023

Bed & Breakfast

9.5 /10
qoute qoute

Prima kamer, hartelijk ontvangst en een lekker ontbijt

reviewicon

Prima kamer

20-05-2023

Bed & Breakfast

9 /10
qoute qoute

Prima! Zeer vriendelijke ontvangst. Hele mooie ruime plek en niet duur.

reviewicon

Zeer vriendelijke ontvangst

20-05-2023

Camping

8 /10
qoute qoute

Wij werden gastvrij ontvangen. De camping is ruim, mooi aangelegd en nog heel jong.

reviewicon

We hebben enorm genoten

01-04-2023

Camping